Vinnerne av Kubenprisen 2022!

Kubenprisen er en naturlig del av Kubens arbeid for å styrke elevenes holdninger og verdier. Vi skal utdanne morgendagens beste fagarbeidere og de beste studentene. I dette arbeidet har vi utviklet Kubens elevstandarder som vi bruker til refleksjon og veiledning. De elevene som leder an i dette arbeidet er flotte veiviserne for andre elever. Dette er forbildene som bidrar til fellesskapet, som er gode ambassadører for skolen vår og som viser vei for medelever. Derfor har vi valgt å ha fire ulike priser som reflekterer mangfoldet ved skolen vår. Hele 38 ulike elever var nominerte av medelever og lærere. På takterrassen delte vi ut pris til fire av disse til stor jubel fra flere hundre medelever!

 

Vinnere av Kubenprisen 2022

Vinner av Kubens brobygger 2022: Madiha-Rani Mohammad, 3DEB

Madiha har vist vei for jenter i tekniske utdanninger på Kuben. Hun har tatt en sentral rolle i Kubens jentegruppe og er en ledertype som naturlig tar initiativ for tiltak og ansvar for gjennomføringen. Hun er en person som medelever kontakter for støtte og veiledning. Madiha møter alle med lyttende raushet og målbærer medelevers innspill til lærere og ledere. Hun har representert Kuben i seminarer og på TV. Hun er en ledestjerne for medelever og jenter som ønsker å velge utradisjonell utdanning.

Vinner av Kubens entreprenør 2022: Abdullah Iqbal, 2BIA

Abdullah har stått frem som et av de største talentene Kuben har hatt innen bilskade, lakk og karosseri. Han ble tilbudt plassen som Oslos representant under NM for yrkesfagelever, og tok imot utfordringen. Han la ned masse arbeid og øvelse på og etter skoletid i forkant av konkurransen. Under NM i Kristiansand leverte Abdullah høy kvalitet med et arbeid på en skjerm som hvilken som helst bedrift kunne tatt full, faglært pris for. Han er en pliktoppfyllende, ryddig og nøyaktig fagarbeider og flott representant for Kuben.

Vinner av Kubens rakett 2022: Chioma Chinenye Ukwuoma, 2HEB

Chioma har gått to år på Kuben og brukte første året til å finne ut av faget, fagbegreper og det praktiske. Hun slet med motivasjon og retning på yrkesvalget sitt. I det andre året ble hun valgt til klassens tillitsvalgte. Chiomas sosiale evner kom til sin rett. Hun opplevde den første tiden i praksis krevende, men fant så sin avdeling og dermed falt arbeidet, rapporter og refleksjonsnotater på plass. På sitt aller første intervju for læreplass, siterte Chioma fra helsepersonelloven – og sikret seg dermed læreplass fra imponerte arbeidsgivere.

Vinner av Kubens fagpris 2022: Favour Chinaka Chiebuka Okeke, 3STB

Favour har siden første dag på Kuben vært en positiv bidragsyter til læringsmiljøet og elevfellesskapet. En av hans sterke sider er måten han byr på seg selv, om det er i rollespill med Montesquieu komplett med fransk aksent, eller med solosang av Jahn Teigens «Glasnost» for hele klassen. Hans uredde og utprøvende stil er smittende og lager et mestringsmiljø for alle. Ved siden av Favours egne utmerkede faglige resultater er hans bidrag til medelevers læring synlig gjennom faglig støtte, vennskap og bistand til lærer.

, , Kuben videregående skoleKuben yrkesarenaKubenprisenYrkes- og studiekompetanseYrkesfag 
Categories: Kuben videregående skole, Kuben yrkesarena, Kubenprisen | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: