Vinnerne av Kubenprisen 2023!

På Kuben arbeider vi målrettet for å styrke elevenes holdninger og verdier. Vi skal utdanne morgendagens beste fagarbeidere og de beste studentene. I dette arbeidet har vi utviklet Kubens elevstandarder som vi bruker til refleksjon og veiledning. Vi har mange elever som leder an i dette arbeidet, og er flotte veiviserne for andre elever. Blant disse er det igjen noen som fremstår mer enn vi kan forvente, som forbilder, som bidragsytere til fellesskapet, som gode ambassadører for skolen vår. De viser vei for medelever. Derfor har vi valgt å ha fire ulike priser som reflekterer mangfoldet ved skolen vår.

Vi fikk inn herlige nominasjoner også dette året! Inne i foajeen vår delte vi ut pris til fire av disse til stor jubel fra flere hundre medelever! Vi feiret videre med kulturdag, musikk og mat etter initiativ fra elevene våre!

Direktør Remi Pettersen og rektor Kuben med årets vinnere, Endre, Fatha og Jesper. Aksel var dessverre ikke til stede.

Vinner av Kubens brobygger 2023: Fatha Abdinasir Ali, 3STB

Som leder for Kubens aktivitetsgruppe har Fatha tatt initiativ, rekruttert nye elever og sikret høyt aktivitetsnivå og kvalitet. Medelever forteller om en leder som alltid er inkluderende og gjør sitt beste for å ivareta alle rundt seg. Hun har alltid et hyggelig smil og et positivt hei til ansatte og medelever. Fatha har vært elevtillitsvalgt og bedratt aktivt i elevrådsstyret. På hennes initiativ ble det malt fotgjengerfelt på skoleveien fra Risløkka. Fatha var en sterk kandidat til denne prisen også i 2022, og en meget fortjent vinner i 2023!

Vinner av Kubens entreprenør 2023: Jesper Skalmerud, 2BYSK

Jesper er et forbilde blant elevene på bygg- og anleggsteknikk. Han er en vennlig gledesspreder for medelever og meget faglig dyktig. Han løfter klassens læringskvalitet og er hjelpsom for medelever. Byggmester Furuseth og Kløvstad setter stor pris på sin lærling og beskriver han som positiv, driftig, nysgjerrig og lærevillig. Under Skole-NM for videregående på Gjennestad vgs leverte han håndverk av høy klasse og vant NM-gull i det største fagområdet, tømrerfaget. Jesper fremstår som en ypperlig ambassadør for yrkesfag, tømrerfaget og Kuben vgs.

Vinner av Kubens rakett 2022: Aksel Smetveit, 1BAD

Aksel valgte høsten 2021 å gå Fundament etter noen krevende år på ungdomsskolen. Han har gjennom to år på Kuben vist flott utvikling og snudd fravær til nærvær. Han er positiv i miljøet på avdelingen under felles lunsjer og ulike aktiviteter. Aksel har fortalt om overgangen fra grunnskoleår med mistrivsel til skolegang på Kuben der han hatt sine beste år. Han gjennomførte praksis hos Europris, hevet karaktersnittet, og begynte på byggfag på Kuben høsten 2022. Aksel er en rolig, snill, høflig, stabil og sterk elev som besitter mye kunnskap. Han har funnet motivasjon innen byggfagene og er på vei til å bli en solid tømrer.

Vinner av Kubens fagpris 2023: Endre Solem Hansen, 2DEB

Endre omtales som en klippe i og utenfor klasserom og verksted. Han var på vei mot å bli automatiker da han endret fagområde og søkte seg til Kubens aller første skoleår på MCAST på Malta. Han stått støtt som tillitsvalgt og vært et viktig mellomledd mellom elever og ansatte på Kuben og MCAST. Endre kan selv vise til høy faglig kvalitet med vurderinger på godt over 90 % måloppnåelse. Endre har representert Kuben under RoboCup i Finland i 2022 og i Spania 2023 med følgende skussmål: Endre has worked perfectly and adapted to every situation on each microchallenge of the Robocup and created a joyful work environment with his teammates.

Gratulerer – vi er så stolte av dere!

Categories: 2023 Education, Kubenprisen, Uncategorized, Yrkesfag | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen en kommentar

Blogg på WordPress.com.